«Ένα είναι σίγουρο: ότι το μοναδικό κόμμα στο οποίο έχει νόημα να υπακούμε είναι το Μαρούσι».

 

Βρίσκομαι αρκετά χρόνια πια στη θέση του δημοτικού συμβούλου και έχω υπηρετήσει τον Δήμο Αμαρουσίου από σημαντικές θέσεις ευθύνης. Η εμπειρία μου αυτή με έχει βοηθήσεινα καταλήξω σε συμπεράσματα για το πως πρέπει κανείς να πολιτεύεται στον τόπο του, τι είναι σημαντικό και τι όχι. Έχω την άποψη ότι εκείνο που μετρά περισσότερο είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις με τους συνεργάτες και ασφαλώς, η φιλική και σε κάθε περίπτωση ανθρώπινη σχέση με τους πολίτες, προκειμένου με συνεννόηση, να δίνονται λύσεις στα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Ένα είναι σίγουρο: ότι το μοναδικό κόμμα στο οποίο έχει νόημα να υπακούμε είναι το Μαρούσι. 

Δεν χρειαζόμαστε ούτε την μικροπολιτική σκοπιμότητα, ούτε τους «μπλε», «κόκκινους» και «πράσινους» χάρτες των εκλογών. Δεν βοηθούν σε τίποτε την ζωή μας.

Στις 31 Αυγούστου 2019 θα ολοκληρώσει την παρούσα θητεία της η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής δήμαρχο τον κ. Γ. Πατούλη. Μέχρι το τέλος της θητείας μας, όλα τα μέλη της παρούσας δημοτικής αρχής είμαστε υποχρεωμένοι να εργαζόμαστε καθημερινά για την ολοκλήρωση του έργου μας, και στον χρόνο που περισσεύει θα πρέπει να ασχοληθούμε με τις νέες εκλογές.

Ο ίδιος ο κ. Γ. Πατουλής, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, δεν θα είναι υποψήφιος για το πρώτο αξίωμα της πόλης. Νοιώθω την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημόσια για την συνεργασία μας και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα τελευταία χρόνια αναθέτοντας μου ευθύνες για πολύ σημαντικές δημοτικές υπηρεσίες που αφορούσαν άμεσα τους πολίτες του Αμαρουσίου. Επίσης, του εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στους νέους στόχους του.

Με κριτήρια: – την συνεχή ανοδική πορεία της πόλης μας τα τελευταία χρόνια, – τον σεβασμό σε εκείνες και εκείνους που συνεργαστήκαμε, – την συνέχεια αλλά και τον αναγκαίο εμπλουτισμό του πολιτικού έργου που συντελέσθηκε,- αλλά εξίσου, την εκτίμηση από την πολύχρονη συναδελφική συνεργασία και προσωπική φιλία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Βραχνό, ενημερώνω ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής, «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή».
Με εργασία και σοβαρότητα νομίζω ότι είναι εφικτό να προσφέρουμε στην πόλη και τους πολίτες της ακόμη καλύτερες υπηρεσίες σε μία εποχή που τις έχουν ανάγκη.