θέλοντας να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά, το 2006 πήρα την απόφαση να συμμετέχω στον συνδυασμό «Μαρούσι – Ανθρώπινη Πόλη» με τον Γιώργο Πατούλη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Η μέχρι τότε ενασχόληση μου με τα κοινά ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έδειχναν ότι το Μαρούσι έπρεπε να αλλάξει σελίδα και χρειαζόταν η προσπάθεια όλων μας για να το πετύχουμε.

Με την υποστήριξη του κόσμου, το 2006 εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος και έκτοτε παράλληλα με την επαγγελματική μου δραστηριότητα έχω διατελέσει Αναπληρωτής Δημάρχου, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της επιτροπής Κέντρου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η αγάπη μου για το Μαρούσι και η ανάγκη μου να βελτιώσω την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, με βοήθησαν να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο μας, μέσα από όλες τις παραπάνω θέσεις.