Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου  Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), κ. Νίκος Πέππας, τίμησε με την παρουσία του την μουσική εκδήλωση «Το όνειρο του παιδιού» που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Αμαρουσίου. Στην εκδήλωση συμμετείχε η εξαιρετική σαρανταμελής χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Ζακύνθου με τον Μαέστρο, κ. Δημήτρη Κανδήλα.

Η χορωδία ιδρύθηκε το 2011, αποτελείται από 40 και πλέον μέλη (χορωδούς και μουσικούς) με μαέστρο και καλλιτεχνικό διευθυντή τον πανελλαδικής φήμης ερμηνευτή, συνθέτη και πρωτοψάλτη κ. Δημήτρη Κάνδηλα, ο οποίος έχει συνεργαστεί και έχει κυκλοφορήσει δισκογραφικές επιτυχίες με πολλούς έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες, δίσκο με χορωδιακά επτανησιακά τραγούδια ενώ έχει και δυο χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του.

Πρωταρχικός στόχος του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και ο εμπλουτισμός του πρόγραμματος παραστάσεων με πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής για όλους τους κατοίκους του Αμαρουσίου.